Odabrani projekti za Mjeru 1.1.C “Podrška razvoju i osuvremenjivanju male ribarske infrastrukture i unapređenje uvjeta poslovanja”

Upravni odbor Lokalne akcijske u ribarstvu „Vela vrata“ usvojio je 6 Odluka o odabiru u okviru Mjere 1.1.C –  Podrška razvoju i osuvremenjivanju male ribarske infrastrukture i unapređenje uvjeta poslovanja

Na 25. sjednici Upravnog odbora Lokalne akcijske u ribarstvu „Vela vrata“ održanoj dana 10. prosinca 2021. godine preko ZOOM platforme odabrano je 6 projekata za koje su donesene Odluke o odabiru. Drugi je to Natječaj za Mjeru 1.1.C –  Podrška razvoju i osuvremenjivanju male ribarske infrastrukture i unapređenje uvjeta poslovanja. Ukupan iznos potpore je 660.244,92 HRK.

Na natječaj je pristiglo ukupno 6 prijava. Nakon provedenih analiza utvrđeno je da su prijave pravovremene, potpune i da udovoljavaju kriterijima odabira. S obzirom na to da je ovim Natječajem bio predviđen ukupni iznos sredstava 528.290,00 HRK, Upravni odbor donosi Odluku o povećanju sredstava u iznosu od 660.244,92 HRK. Time su osigurana sredstva za sve prijave.

Projekti koji su odabrani, sufinancirat će se sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo, putem nacionalnog Operativnog programa za pomorstvo i ribarstvo za razdoblje od 2014. do 2020. godine, intenzitetom od 80%.

Čestitamo svima koji su dobili Odluku o odabiru i želimo uspješnu provedbu projektnih aktivnosti.

Rang listu odabranih projekata možete pogledati  OVDJE .